Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Roser Peña Brull serà la Pubilla Major de la Candelera 2012

29 . Nov, 2011 a les 14:16 | 00:02:42
per gfigueres a La notícia del dia
2977 reproduccions
El passat dissabte dia 26 de novembre va tenir lloc al Poliesportiu Municipal Galetet l'acte d'elecció de pubilles i la presentació de Quintos de la Candelera 2012. La proximitat de les feses de Nadal sempre ha estat la data habitual on s'han conegut els noms de la Pubilla Major, Pubilla Infantil i les seves damisel·les, un temps de marge important per engegar els preparatius que han de culminar el dia 1 de febrer, vigília de la Festa Major , amb la seva proclamació en el transcurs del Pregó.
Així, després d'una primera votació entre les 17 joves representants de la dona calera, i d'escollir sis finalistes, les joves van tornar a votar, en aquesta ocasió de manera definitiva, donant com a resultat que la responsabilitat de Pubilla Major de la Festa Major de la Candelera 2012 recaurà en Roser Peña Brull, representant de l'Escola Municipal de Musica(EMMA), que serà acompanyada per Delia Ramírez Martí(La Cala Gas) com a 1ª Damisel·la d'Honor i Maria Llambrich Rodríguez(Penya Barcelonista) com a 2ª Damisel·la d'Honor, a les que se sumaran en l'activitat festiva les altres 14 joves presentades.
Pel que fa a les pubilles més petites, aquestes foren escollides per sorteig. Paula Grau Pérez de l'Agrupació Esplai Sant Jordi, en serà la Pubilla Infantil, acompanyada per Paula Danta Brull(Club Esportiu La Cala) com a 1ª Damisel·la i Ona Cervera Montseny(La Cala Bikers) com a 2ª Damisel·la. En total seran un grup de 26 jovenetes que no superen els 7 anys.
A l'acte hi van assistir les pubilles de la Candelera 2011 que van rebre coma record, un DVD amb les imatges de la Festa Major 2011 on s'hi veuen reflectides les activitats en les que van participar.
Un dels moments més destacats de la tarda fou la presentació dels Quintos, generació de 36 nois i noies nascuts l'any 1992, que l'any 2012 compliran 20 anys i que seran els encarregats de portar i acompanyar la Mare de Deu de la Candelera durant la processó del dia 2 de febrer. Aquesta responsabilitat, fou encomanada a la quinta que compleix 20 anys després de l'eliminació del servei militar, doncs fins al moment i de manera tradicional, els encarregats de portar la Verge Candelera, eren els nois que havien complit en el darrer any del servei militar, mentre que els que encara l'estaven complint, eren els acompanyants.
Els quintos i les quintes, són un dels factors que junt a les pubilles animen la festa i els actes de joventut.


respostes a "Roser Peña Brull serà la Pubilla Major de la Ca..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 660,32 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007