Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Tot a punt per la tornada a l'escola

06 . Set, 2010 a les 12:17 | 00:02:34
per gfigueres a La notícia del dia
2586 reproduccions
Els petits passaran a ser prop de 27 alumnes per classe. Segons les dades de les matriculacions a P-3, el 30% són fills de nouvinguts. Tot i això, enguany hi haurà un grup menys a parvulari i, en canvi, n'ha augmentat un a primària.

La xifra total d'alumnes d'aquest nou curs és de 634 alumnes. El director del CEIP Sant Jordi, Octavi Figueres, explica, però, que caldrà esperar al començament de curs per veure les dades reals ja que sempre hi ha alumnes que canvien de col·legi sense notificar-ho.

L'inici de curs ve marcat per dos novetats. Un dels canvis del curs 2010-11 és la setmana de festa del 28 de febrer que ha fet avançar les classes respecte l'any passat. Des de l'escola de l'Ametlla es va intentar que coincidís amb la setmana de les festes de la candelera però per motius administratius no ha estat possible. Tot i això des del Col·legi Públic Sant Jordi s'afirma que el rendiment de treball dels alumnes serà el mateix tot i tenir un segon semestre amb diversos dies de festa.
La incorporació d'eines tecnològiques pels professors és una altra de les novetats rellevants d'aquest nou curs escolar.

"A nivell del cicle superior el Departament d'Educació dotarà el cicle superior amb pissarres digitals i canons de projecció a les sis classes de cicle superior. Per tant, ens començarem a familiaritzar amb el llibre digital però els professors, no els alumnes. És un abans pel que vindrà després a l'ESO", ha explicat Octavi Figueres Director del CEIP Sant Jordi.

D'altra banda, aquest curs 2010-11 es continuarà amb el reciclatge dels llibres una mesura que les butxaques dels pares i mares agraeixen cada any.
El nou curs escolar, a tota Catalunya, comportarà una altra novetat. Els pares i mares s'hauran de comprometre a través de la Carta de Compromís ha complir les normes del col·legi per garantir una educació escolar adequada pels seus fills.


respostes a "Tot a punt per la tornada a l'escola"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,36 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 110
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007