Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

13 . Mai, 2010 a les 13:26
2157 reproduccions
El butlletí obre avui amb la informació política local. Aquest cop de la mà de Francesc Callau i la seva crònica, extracte del programa Parlem-ne que en aquesta ocasió tenia com a convidat a Jordi Gaseni, líder dels republicans de La Cala. Els republicans acusen el govern municipal d'apropiar-se d'un POUM que és de tot el poble. I seguim a La Cala parlant-vos de la reunió que ha tingut lloc a l'ajuntament per unir esforços per millorar l'assistència sanitària de cara a l'estiu entre les diferents institucions implicades. A comarques, destacar que ERC lamenta que CIU recuperi l'aliança amb el PP per intentar aturar la vegueria de l'Ebre, que l'ACA assegura que el govern català té competències en la conca de l'Ebre malgrat el que digui el govern d'Aragó, que els sindicats reclamen als partits un compromís amb la política d'industrialització de les Terres de l'Ebre i que el món econòmic i empresarial empara la candidatura d'Ascó per acollir el MTC de residus nuclears.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 707,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 142
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007