Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

06 . Mai, 2010 a les 13:05
2298 reproduccions
El butlletí d'avui dijous 6 de maig  s'obre  amb la crònica política, un extracte de les declaracions que el representat del PSC al consistori, Antonio Espuny, va fer al programa Parlem-ne on diu que hi ha hagut modificacions al POUM abans de la resolució favorable. Continuem amb la noticia de l'Araceli Domínguez que ens ha parlat de la recerca de la història de La Cala. El Centre d'interpretació de la Pesca enceta una campanya per trobar objectes i fotografies que expliquin el passat mariner de la població. A més a l'apartat de comarques cal destaca que la Coordinadora Anticementiri  vol que els partits incloguin en el programa electoral el seu rebuig al magatzem nuclear , la concentració dels ecologistes davant la Delegació del Govern per rebutjar el magatzem nuclear entre d'altres noticies comarcals.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 722,53 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 169
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007