Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El primer equip de La Cala comença la pretemporada

02 . Ago, 2013 a les 13:47
per gfigueres a La notícia del dia
2863 reproduccions
Les baixes de Xavi Callau, l'Edgar Pastó, Carles Pagà i Sam Figueres es compensaran amb les incorporacions de Pepe Madrid, l'Oriol Cid, l'Arnau i l'Oriol Figueres, i Mamadou.
El primer equip de la S.C.E.R de l'Ametlla de Mar va començar aquest dijous a la tarda els entrenaments de pretemporada. Ho va fer amb una plantilla de 21 jugadors i sota les ordres novament del perellonenc Narcís Labòria, que ja va entrenar l'equip la passada temporada.
L'equip presenta respecte al planter de la temporada passada les baixes de l'Edgar Pastó i Xavi Callau que han marxat a l'Ampolla C.F de la 2ª catalana, i les de Carles Paga i Sam Figueres que volen deixar la pràctica del futbol. Aquest darrer ja ho va fer al final de la temporada anterior, tot i que va retornar a l'equip en el tram final de la passada temporada.
Pel que fa a les altes, l'equip comptarà aquest any amb la incorporació de Pepe Madrid, que retorna al club després de dos temporades al juvenil de la U.E Rapitenca, l'Oriol Cid, procedent del C.E El perelló, L'Arnau i l'Oriol Figueres, procedents del C.D Tortosa juvenil nascuts i amb arrels familiars a l'Ametlla de Mar, i Mamadou, que fa dos temporades ja havia militat a l'equip amateur. A més es preveu la incorporació definitiva procedent del juvenil de Ruben Bonachi, que ja va jugar alguns partits amb el 1r equip al final de la temporada passada.
Joel Solé, president de la secció esportiva de la S.C.E.R de l'Ametlla de Mar, explica que,  "tot i les baixes, amb les altes que hi ha a l'equip, les expectatives són bones, sabem on estem, el que tenim i sabem el que podem fer. L'equip es jove i les incorporacions ens aportaran qualitat i els nois tenen ganes, ja que sinó, no estarien jugant amb La Cala. Els comerços del poble ens ajuden i l'Ajuntament també i això és molt important per a naltros".
Joel Solé també va confirmar que aquest any es repetirà amb dos equips juvenils pels quals compten amb 38 jugadors.
El primer partit de pretemporada serà el dissabte 10 d'agost aquí a casa davant del remolins Bitem A de la 2ª catalana, el 21 es jugarà un segon partit, tot i ser dimecres, davant del Jesús i Maria, aquest any a la 1ª catalana, el 25 es jugarà al camp del Ginestar de la 4ª catalana.
El 31 d'agost està previst que es jugui al Perelló el Trofeu Amadeu Cid amb el C.E El Perelló i la U.E Aldeana.
La competició oficial començarà el dia 8 de setembre al camp del Remolins Bitem B. L'equip afrontarà tres partits seguits fora de casa, a Sant Jaume i a Horta de Sant Joan pel canvi de camp suggerit per que l'equip pugui jugar a casa al febrer durant el cap de setmana que coincideix amb la Festa Major.


respostes a "El primer equip de La Cala comença la pretempor..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 706,30 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 90
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007