Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala, imatge del cupó de l'ONCE

09 . Des, 2010 a les 12:13
per admin a Turisme
1334 reproduccions
Ara fa tres anys, a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar es va rebre una carta que remetia el Consell General de l'Organització Nacional de Cecs d'Espanya (ONCE), des de la seva Dirección de Comunicación e Imagen, en el que s'informava que l'organització incloïa habitualment en les seves col·leccions de cupons imatges de diversa índole i que, atès que en aquell moment estaven preparant l'edició d'una col·lecció de cupons diaris dedicada als ajuntaments de més de 5.000 habitants i menys de 10.000, es demanava la col·laboració del nostre Ajuntament per ser imatge d'un cupó. El Consistori va veure en aquesta petició una excel·lent oportunitat de promoció turística donada la repercussió que aquesta organització té a nivell estatal.

Al mes de setembre, l'Ajuntament va rebre un comunicat de l'ONCE on s'informava que el dia 23 de desembre l'edició del cupó dels cecs estarà destinada al nostre poble i que, per tant, sortirà a la venda aquell mateix dia.

La iniciativa no té cap cost per a l'ajuntament. Ara, per arrodonir-la només cal que algun calero o calera dels que comprin el cupó sigui tocat per la sort aquell dia i passi unes bones Festes de Nadal.


respostes a "La Cala, imatge del cupó de l'ONCE"

FATIMA
23 . Des, 2010 a les 20:03

A VEURE SI ENS TOCA!!!

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,24 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 51
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007