Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Un Consell Regulador de Qualitat premiarà l'esforç de millora del sector turístic a l'Ametlla de Mar

25 . Mar, 2011 a les 13:29
per gfigueres a La notícia del dia
2440 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar crearà un Consell Regulador de Qualitat que vetlli per la millora dels serveis que s'ofereixen a la població en matèria turística i de serveis.
Com a localitat turística i amb l'important increment del sector serveis que s'ha desenvolupat en els darrers anys al municipi, l'equip de govern té la intenció d'impulsar un organisme que serà tutelat per l'Ajuntament, però del qual també en formarà part la societat civil, amb l'objectiu d'atorgar un distintiu de qualitat a tots aquells serveis que facin un esforç important per millorar el seu producte.
Així, aquest Consell Regulador de Qualitat s'encarregarà de marcar els criteris a seguir a nivell de restauració, de comerç o d'altres aspectes com el nivell dels pisos o xalets de lloguer , els quals hauran de reunir determinades característiques.
Segons Andreu Martí, alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, "tots sabem que el nostre poble té uns actius molt importants, i ara més que mai és important afegir-los un plus de qualitat, fent que el nostre poble s'erigeixi com un valor en aquest sentit i esdevingui cada dia més atractiu pel turisme i pels visitants de qualitat".
Les empreses i els serveis que obtinguin el distintiu seran promocionats de manera diversa. Una de les possibilitats és l'edició d'una guia de qualitat que premiarà amb aquesta promoció l'esforç de superació en benefici del col·lectiu, consolidant la Cala com un referent de qualitat.


respostes a "Un Consell Regulador de Qualitat premiarà l'esf..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,42 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 52
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007