Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament demana a la Generalitat, una subvenció per a la redacció del projecte del Centre Cívic

31 . Ago, 2009 a les 10:00
2582 reproduccions
Amb un cost de 290.000 €, la redacció del projecte contempla un edifici de 4.150m2 que aspira a convertir-se en el centre de tota la vida cultural del municipi.

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha sol·licitat al Departament de Governació i Administracions Publiques de la Generalitat de Catalunya, una subvenció que permeti fer-se'n càrrec de la redacció del projecte del Centre Cívic.

En total, l'Ajuntament calero ha demanat 290.000 €, prop de 50 milions de les antigues pessetes, que es el que costarà la totalitat de les tasques de redacció del projecte.

L'Ajuntament ha adjuntat una memòria explicativa on destaca la intensa activitat social protagonitzada per les 25 entitats culturals del municipi, a més de la necessitat d'ubicar en aquest futur centre els 250 alumnes de l'Escola Municipal de Musica, les dues bandes i una biblioteca d'acord amb els més de 7.600 habitants que te avui la localitat, a més de constatar que l'espai enderrocat fa un any i mig de les escoles velles, era el centre on s'ubicaven una bona part de totes aquestes activitats.

Serà un edifici de 4.150m2 que farà de nucli de totes les activitats socials i culturals. Un projecte ambiciós d'acord amb les aspiracions del municipi. L'edifici tindrà 3 plantes en superfície i tres plantes més en soterrani, si contem els aparcaments que s'estan construint actualment i estarà dividit en dos edificis comunicats per un hall cobert.

La planta baixa acollirà una cafeteria, l'emissora de Radio Municipal, la biblioteca i una sala d'exposicions. A la planta primera es construirà una sala polivalent amb capacitat per a 500 persones, l'escola de musica i la sala de joves, mentre que a la tercera planta hi haurà un hotel d'entitats i les aules de formació.El futur Centre Cívic de l'Ametlla de Mar ja va rebre fa poques setmanes una subvenció de 250.000 € procedents del Ministeri de Cultura que s'afegiran als recursos destinats a la seva construcció.


respostes a "L'Ajuntament demana a la Generalitat, una subve..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 676,33 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 141
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007