Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Paellada a Tres Cales

12 . Ago, 2009 a les 08:00
1544 reproduccions
L'Associació de Propietaris Urbamar, presidida pel Sr. Carlos Pérez, organitzà les ja habituals festes de la Mare de Déu d'agost 2009. Aquest any van començar el primer d'agost i fins al dia 12 es van desenvolupar activitats esportives amb la Marathon del 8 d'agost com a plat fort.

El dimecres 12 es donava tret de sortida al dies grans amb una paellada gratuïta al Parc Públic de Tres Cales. Sota un sol imperial, unes 250 persones es van reunir per viure un bon plat d'arròs acompanyat de música i ambient de festa.

Aquest acte és el primer d'un seguit de dies en que hi haurà festa de l'Esport i de la infància, amb campionats de futbol i petanca, i activitats pels més petits, el 14 d'agost amb la tradicional missa al Castell de Sant Jordi., processó a Cala Vidre, immersió aquàtica de la Mare de Déu i posterior sopar i ball. Les festes conclouen el dia 15 d'agost amb les Havaneres al costat del Castell.


respostes a "Paellada a Tres Cales"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 642,31 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007