Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Obres de canalització d'aigües pluvials a Tres Cales

08 . Oct, 2009 a les 09:30
2105 reproduccions
Els carrers Liebre, Montagut i del Mar d'aquesta urbanització disposaran d'una xarxa de recollida de les aigües pluvials que vol solucionar els problemes d'evacuació existents.

El 15 de setembre es van iniciar les obres de canalització de les aigües pluvials als carrers Liebre, Montagut i del Mar de Tres Cales per solucionar els problemes d'evacuació existents. La urbanització no disposa de xarxa de recollida d'aquest tipus d'aigües i aquestes discorren superficialment pels diferents vials o zones de pas habilitades entre parcel·les fins que surten a algun dels barrancs. Els treballs previstos consisteixen en disposar diferents elements de recollida de les aigües pluvials per a canalitzar-les mitjançant una canonada soterrada fins un punt de desguàs adequat.

Els primers elements de recollida d'aigües pluvials es col·locaran al C/Liebre. Es tracta de dos embornals que donaran sortida a l'aigua que s'acumula en dies de pluja. El següent punt es disposarà al C/Montagut. En aquest cas es posarà una reixa interceptora en tot l'ample del carrer per capturar l'aigua que discorre per superfície i la que queda acumulada per a ser canalitzada. Tanmateix, al tram final del C/del Mar, s'habilitarà una altra reixa interceptora que es reforçarà amb tres embornals per recollir les aigües provinents del C/Montagut que desguassin al C/del Mar.

Totes les aigües que s'arrepleguin seran canalitzades per una canonada que partirà de la cantonada entre els C/Liebre i Montagut i discorrerà al llarg d'aquest últim fins a l'encreuament amb el C/del Mar. En aquest punt seguirà aquest carrer avall fins al cul de sac que hi ha en el seu final. Un cop aquí, la canonada seguirà per la zona de servitud de serveis que hi ha entre les parcel·les 261R i 262 fins arribar al C/Rovelló. on continuarà el seu camí fins creuar-se amb el C/Vint-i-sis. En aquest punt girarà per poder seguir per aquest últim carrer i connectar amb la canonada existent de formigó prefabricat DN600 que desguassa a la zona de servitud de recollida d'aigües pluvials que es troba entre les parcel·les 720 i 726. D'aquesta manera les aigües estancades poden retornar al curs que seguien abans de l'anul·lament d'aquesta canonada d'evacuació, conseqüència de la construcció de diferents habitatges al llarg del seu recorregut.

Les obres, adjudicades a Construccions Arjona SL, tenen un pressupost de 120.000 €, està previst que finalitzin al desembre i s'engloben dins del conjunt d'obres de millora previstes per l'ajuntament Tres Cales.


respostes a "Obres de canalització d'aigües pluvials a Tres ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 924,47 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007