Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala celebra la Diada Nacional de Catalunya marcada pel referèndum

12 . Set, 2017 a les 19:00
per drodriguez a La notícia del dia
1222 reproduccions
La plaça de Catalunya va acollir aquest dilluns l'Homenatge a la Senyera, l'acte oficial de la Diada organitzat per l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, que va comptar amb la participació de la Banda de la Cala, la Banda de Cornetes i Tambors, i la Coral Verge Candelera, que van interpretar el Cant dels Segadors i el Cant de la Senyera.

Aquesta Diada Nacional de Catalunya ha estat marcada per ser l'obertura de la campanya pel referèndum d'autodeterminació, convocat per la Generalitat per l'1 d'octubre. En aquest context, l'alcalde Jordi Gaseni, que en el seu parlament es mostrava satisfet de la participació en l'acte, es mostrava esperançat amb el referèndum.

«Estem molt satisfets de la participació. Aquesta petició que fem any rere any i aquest any amb la vista posada en desencallar una situació per la via de la democràcia i l'1 d'octubre. Votarem i ho farem de la millor manera possible, amb normalitat, pau, unió i la serenitat que caracteritza al poble català al poble Calero en una comtessa electoral tan important pel futur del nostre país i la nostra gent» va declarar Gaseni.

Enguany, la hissada de la bandera catalana la va protagonitzar Cinta Garcia, presidenta de l'Associació de Dones Endavant, en representació de les més de 400 sòcies de l'entitat. Garcia, molt emocionada, va subratllar que «poques dones han hissat la senyera al nostre poble i això ha estat un pas de gegant» i va agrair el gest de l'Ajuntament per poder-ho fer. 

Per a Garcia va ser un acte «molt especial i molt emocionant, ja que tens la mirada de tota la gent present. La hissada, el parlament i tot és molt emotiu i se'm va posar la pell de gallina i em van venir ganes de plorar»

En la part més festiva dels actes locals, diumenge al migdia el cantautor Cesk Freixas va protagonitzar un concert a la plaça Nova, que va compartir amb un vermut popular.respostes a "La Cala celebra la Diada Nacional de Catalunya ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,43 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 58
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007