Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala per la Independència presentarà les garanties pel referèndum de l'1-O

27 . Jul, 2017 a les 20:00
per drodriguez a La notícia del dia
1150 reproduccions
El diputat de Junts pel Sí, Ferran Civit, visitarà l'Ametlla de Mar aquest dissabte en el marc de la campanya ‘Garanties per a la democràcia', impulsada des de les entitats sobiranistes. Serà en un acte, a les 22 h de la nit i a la Sala SCER, on explicarà les garanties perquè el referèndum sigui efectiu i vinculant.

«Pensem que és un acte molt important i esperem que la gent vingui perquè ens donarà informació sobre els preparatius del referèndum, contestarà a les preguntes dels presents i sobretot, ajudarà a aclarir els dubtes que puguin haver-hi», ha explicat la coordinadora de La Cala per la Independència, Montse Gonzàlez.

D'altra banda, l'ANC ja ha posat en marxa les inscripcions per participar en ‘La Diada del Sí' que serà l'11 de setembre a Barcelona. Enguany es formarà el signe entre Passeig de Gràcia i el carrer Aragó. Els veïns i veïnes de la població que hi vulguin participar cal que s'inscriguin en el tram 412, on hi haurà el Baix Ebre i el Montsià.

Un any més, però, La Cala per la Independència organitza autobusos per viatjar a la manifestació. El preu del tiquet d'anada i tornada és de 12 euros. I també han posat a la venda la samarreta oficial, al preu de 12 euros per adult i 6 euros per infants. Ambdues coses es poden adquirir o encomanar a Casa Ramonet o contactant amb l'assemblea territorial.


respostes a "La Cala per la Independència presentarà les gar..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 438,40 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 204
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007