Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els camions que circulen per l'N-340 es desviaran obligatòriament cap a l'AP-7 a partir de l'1 de gener de 2018

05 . Set, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1551 reproduccions
Els camions que circulen per la carretera N-340 s'hauran de desviar obligatòriament cap a l'autopista AP-7 a partir de l'1 de gener. Així ho va anunciar dilluns a la tarda el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, després de reunir-se amb els alcaldes del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Penedès afectats pel pas d'aquesta via. 

El conseller Rull, ha destacat que es tracta d'un tema «molt difícil, molt complicat, una carretera amb molta congestió i amb uns nivells de sinistralitat molt elevats».

«La proposta que es va posar sobre la taula el govern de Catalunya era agafar com a punt de partida el model Girona, que era limitar l'accés de vehicles pesants per l'N-340, en termes similars com a Girona, però afegint una bonificació del 100% per vehicles lleugers des d'Alcanar fins a Vilafranca Sud, per aquells vehicles que acreditessin una entrada o sortida per qualsevol dels accessos amb un termini de 24 h» ha detallat Josep Rull.

A més, el conseller ha celebrat que la proposta -ja acordada entre la Generalitat i el ministeri de Foment- compta amb l'aval dels ens locals del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Penedès. 

Finalment, es bonificarà el 42,5% del preu del peatge per als camions de pas, el 50% per als camions que facin desplaçaments locals i el 100% per als vehicles lleugers. En aquest darrer cas, els conductors dels cotxes hauran d'entrar i sortir per un dels accessos de l'AP-7 entre Alcanar i Vilafranca Sud en un termini de 24 hores. respostes a "Els camions que circulen per l'N-340 es desviar..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,94 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007