Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Una Festa per la Llibertat donarà pas al referèndum de l'1-O

29 . Set, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
2504 reproduccions
A poques hores abans del referèndum d'autodeterminació i just a les mateixes portes de l'Institut Candelera, s'hi farà la Festa solidària de Tardor, una festa per la llibertat i la democràcia a favor de La Marató de TV3 i organitzada des de diverses entitats i la societat civil.

L'esdeveniment començarà a  les 18 h de dissabte amb una cercavila de la Banda de Cornetes i Tambors que sortirà de les portes de l'Ajuntament cap a la Rambleta. Més tard a les 19 h, començaran els concerts musicals, primer amb la Banda de la Cala, i després amb Miquel del Roig, Nautilus, Muto, Los Cráneos i, Andreu i los disolventes. A més, el públic present podrà gaudir d'una botifarrada i també d'un servei de bar.

El regidor de Festes ha volgut agrair la predisposició de totes les entitats culturals i musicals pel fet de col·laborar altruistament i ha dit que «esperem que la gent col·labori perquè és per una bona causa, amb una data tant important com és el dia 30».


respostes a "Una Festa per la Llibertat donarà pas al referè..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 610,84 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007