Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La música de bandes de cornetes i tambors protagonista de diumenge a La Cala

28 . Oct, 2016 a les 13:34
per gfigueres a La notícia del dia
1715 reproduccions
L'Ametlla de Mar acollirà aquest diumenge dia 30 d'octubre al matí, la Trobada de Cornetes i Tambors que, tot i no ser la primera que s'organitza a la població, ha creat una gran expectació molts anys després d'aquella primera trobada inicial. Prop de 200 músics pertanyents a sis bandes del territori desfilaran en cercavila pels carrers més cèntrics de la població i clouran la seva participació en actuacions individuals al Parc del Bon Repòs.
Les bandes que hi participaran seran les de Sant Pere Apòstol i La Misericòrdia de Reus, les d'Alcanar, La Ràpita, Joves Lligallencs i la Verge Candelera de l'Ametlla de Mar que actuarà com a amfitriona. Destacar, pel que fa a les bandes, que podrem veure diumenge l'actuació de la banda de Sant Pere Apòstol de Reus com a banda de referència a Catalunya i la darrera actuació com a banda dels Joves Lligallencs, abans de convertir-se en batucada.
Respecte a les diverses característiques de les bandes participants i el paper de la banda local, Àngel Llaó, membre de la Banda de Cornetes i Tambors Verge Candelera de l'Ametlla de Mar explica que, "la nostra és una banda de futur, ja que som gent molt jove i d'aquí a uns dos anys esperem ser una banda de referència, sempre clar, que aconseguim mantenir el mateix grup de gent".
Els més de 200 músics i els seus acompanyants compartiran esmorzar i un dinar de germanor que servirà per establir lligams d'amistat entre bandes. Joan Bardí, membre de la banda local explica que, "volem obrir-nos una mica les portes a altres possibles llocs d'actuació i no estancar-nos. Trobades com aquesta fan que les mateixes bandes et puguin cridar per tocar en els actes dels seus pobles".
A les 10.30 del matí i en intervals de 10 minuts sortiran les bandes de la Plaça Joan Miró en cercavila pels carrers més cèntrics de la nostra localitat cloent la seva participació amb una actuació individual al Parc del Bon Repòs. Una bona oportunitat per conèixer nous repertoris musicals, coreografies i estètiques de vestuari diverses.


respostes a "La música de bandes de cornetes i tambors prota..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 695,44 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007