Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala es bolca amb La Marató organitzant diverses activitats solidàries

20 . Des, 2016 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1351 reproduccions
L'Ametlla de Mar està celebrant desenes d'activitats lúdiques, esportives i culturals per recaptar diners per la investigació de l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques en el marc de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. La marató solidària, celebrada aquest diumenge, va aconseguir recaptar 8.490.607 euros amb els donatius telefònics, per internet, en caixers automàtics i en les múltiples activitats realitzades arreu del país.

Al municipi, la primera de les activitats organitzades per recaptar fons per La Marató va ser el passat 6 de desembre, on l'Ajuntament va fer una venda de llibres solidària i un recital poètic es van aconseguir 343 euros. Hi continua la cantada de nadales que es va dur a terme el passat divendres a l'Escola Sant Jordi, on van participar tots els alumnes de parvulari i primària, aconseguint 509 euros amb els donatius.

La directora de l'Escola, Fàtima Garcia, agraeix la participació de les famílies i la col·laboració del centre ocupacional de la població en la realització dels detalls que es van lliurar per cada donatiu. «Tot i el temps, les famílies van assistir a la cantada de nadales solidària que vam fer i estem molts satisfets de la recaptació que vam fer» apunta Garcia.

A més, explica que la iniciativa també es va estendre per les aules on els alumnes de sisè van explicar, en unes xerrades a la resta de companys, què és l'ictus i les malalties relacionades, i el codi RÀPID. «Les presentacions, que es van preparar els alumnes de 6è per a la resta de l'alumnat de primària, van ser tot un èxit» confirma, assenyalant que esperen seguir fent activitats solidàries anualment.

D'altra banda, aquesta setmana continuen les activitats esportives solidàries promogudes per l'Àrea Municipal d'Esports (AME). Aquest dilluns va tenir lloc el Nadal a 2 raquetes, dimarts el Nadal a 2 cistelles, el dimecres el Nadal a 2 portes i per últim, dijous, tindrà lloc el Festival Esportiu. La coordinadora Sílvia Argentó, remarca el vessant solidari d'aquestes activitats i espera la màxima participació i col·laboració.

«Esperem que durant aquesta setmana la gent s'animi i participi» remarca Argentó, davant la programació de «quatre dies diferents, amb els esports que des de l'AME s'organitzen tota la temporada, que dediquem cada dia a un diferent, esperem que la gent tregui la seva part més solidària i contribueixi amb aquesta iniciativa».

Per últim apuntar que la navegada solidària organitzada pel Club Nàutic de l'Ametlla de Mar, i que estava prevista per aquest diumenge, s'ha ajornat fins al pròxim 7 de gener. El mal temps, amb el temporal de llevant, va obligar a posposar la navegada. De moment, hi ha més d'una cinquantena de persones inscrites i esperen poder completar les 75 places que s'ofereixen.


respostes a "La Cala es bolca amb La Marató organitzant dive..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 141,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 111
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007