Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La creació d'un hort entre els projectes pel nou curs escolar de la Llar d'Infants Xerinola

19 . Set, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1439 reproduccions
Dimarts passat, la Llar d'Infants Xerinola va obrir les portes a una seixantena de xiquets i xiquetes, donant així tret de sortida al nou curs escolar. Noves cares, nous materials i nous espais.

I és que enguany el centre d'educació infantil del municipi ha iniciat un nou projecte que consisteix a fer un hort a la llar. La iniciativa, impulsada per l'AMPA, pretén acostar el món de les verdures als més menuts, i així animar-los a consumir aquests aliments i fer una vida més saludable.

D'aquesta manera, durant el curs, els nens i nenes aniran plantant i cuidant els vegetals que posteriorment podran degustar. Arrel d'aquest projecte, la temàtica del curs també gira al voltant de l'hort. De fet, les aules porten per nom diferents productes de l'horta: «els tomàquets, les carabasses, les carxofes, les safanòries, els pèsols» ha explicat la directora de la Llar, Cristina Montull, que s'ha mostrat emocionada amb el projecte i ha subratllat que «serà molt divertit, esperem poder tirar-lo endavant i treure algun fruit».

Un altre projecte de nova creació per aquest curs és la introducció de la llengua anglesa. Des del centre, s'han proposat treballar l'anglès amb els més menuts i d'introduir-los conceptes bàsics, com els colors.

A banda dels nous projectes, la llar seguirà donant continuïtat a altres projectes com els tallers de sensibilització musical impartits per l'Escola Municipal de Música, ja que segons Montse Buxalleu, coordinadora del centre, «l'experiència del curs passat va ser molt bona i positiva». «Enguany continuarem amb aquestes classes de música, amb només un canvi que passaran de ser els dimecres als dimarts» ha afegit Buxalleu.

A més, els infants també seguiran treballant els oficis a través de les professions i les experiències dels pares i mares. Per altra banda, el centre infantil ja té programades dues activitats fora de l'escola, una pel mes de març al teatre de Tortosa i l'altra, de cara al mes de maig, a la Granja Escola.


respostes a "La creació d'un hort entre els projectes pel no..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 964,49 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007