Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Club Nàutic de l'Ametlla de Mar ofereix cursos de vela durant el juliol i agost

14 . Jul, 2016 a les 13:29
per gfigueres a La notícia del dia
2122 reproduccions
Sota el lema "Nostra Força és el vent", El Club Nàutic de l'Ametlla de Mar organitza  els cursos de vela habituals des del 2001 a les instal·lacions d'aquesta entitat calera, els quals es distribueixen per setmanes al llarg dels mesos de juliol i agost.
Els cursos tenen lloc de dilluns a divendres entre les 10.30h i les 13.30h i estan indicats per a nens i nenes d'entre 8 i 14 anys, tot i que, tal com explica el representant del Club Nàutic, Pago David Boyer, "si ens ve algú més gran que vol fer el curs i té clar que els seus companys de curs són més petits, naltros no tenim cap problema.  En el món de la vela s'hauria de començar abans, però per un tema d'assegurances hem cregut oportú començar el curs a partir de 8 anys".
Els preus oscil·len entre els 105 € per als empadronats a l'Ametlla de Mar i socis del club, i  els 120 € per al públic en general. Amb tot, Boyer lamenta que, "de tots els que tenim inscrits per als cursos d'aquest mes de juliol, només dos són xiquets de l'Ametlla de Mar. És una llàstima que no s'apunti més gent del poble tenint les instal·lacions aquí. També ens agradaria la presència de xiquets de pobles com el Perelló i dels voltants".
Depenent si els inscrits ja tenen experiència en l'àmbit dels esports nàutics o s'inicien, els cursos es desenvolupen en diversos tipus de vaixells com el Raquero pels que comencen o els Optimist, Vaurient o Europa 470 per als més experimentats.
Els interessats poden trobar més informació i inscriure's a la web del Club Nàutic de l'Ametlla de Mar o a l'oficina de l'entitat de 9 a 13 pel matí i de 16 a 19h per la tarda.
El Club també ofereix aquest any al preu de 125 € pels socis i empadronats a l'Ametlla de Mar o 150 per al públic en general un servei d'excursions organitzades amb monitor i de tres hores de durada durant tots els dissabtes i diumenges de juliol i agost.


respostes a "El Club Nàutic de l'Ametlla de Mar ofereix curs..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,51 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 140
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007