Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala Ràdio estrena nova programació i nova web a partir del 2 d'octubre

29 . Set, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
2237 reproduccions
La ràdio local inicia nova temporada renovant-se de dalt a baix. A partir d'aquest 2 d'octubre, l'emissora presentarà continguts renovats incorporant també nous formats i noves veus. Programes com el ‘Tot a punt' amb Imma Brull i Fini Llaó i el ‘Sempre amb tu' amb Daniel Rodríguez i Fini Llaó, continuaran emetent-se a les 9 h i a les 12 h respectivament, però amb alguns aspectes renovats. 

La principal novetat respecte als informatius és que s'emetran cada hora, de les 10 h a les 22 h i seran conduïts per Laia Oltra i Francesc Callau. Informatius de 4 minuts que tenen la intenció d'actualitzar la informació i acostar tot el que passa al municipi. A les 13 h i a les 19 h del migdia serà el torn d'un informatiu més ampli, editat per Daniel Rodríguez i la resta de l'equip d'informatius, en el qual s'aprofundiran els temes del dia.

‘L'Esport al nostre poble' amb Francesc Callau seguirà repassant l'actualitat esportiva, tot i que s'avançarà mitja hora. D'altra banda, ‘La patxanga' seguirà els dilluns a les 10 h amb Juanjo Balfegó, Jose Mari Llaó, Òscar Farnós i José Ricardo Fernández.
La resta de dies, a les 10 h, tindran lloc nous continguts com ‘Blauverd', un espai sobre sostenibilitat i ecologia presentat per Laia Oltra; ‘KM0' amb Imma Brull que ens acostarà productes de proximitat; ‘Sortim!' amb Daniel Rodríguez que tornarà a visitar els alumnes de l'Escola i l'Institut; i ‘IDentitats' amb Fini Llaó que donarà veu a les entitats culturals, socials i cíviques de la població. 

Una hora més tard, a les 11 h, els col·laboradors prendran el pols a l'antena. l''Absenta' amb l'Àngel Martí i Ramon Gonzàlez, ‘Amb accent obert' amb Susana Encinas, '26 lletres', amb Dani Boquera, ‘Fila zero' amb Montse Cateura i Enric Franch. I ‘Sàrsies socials' amb Damià Llaó i Eva Garcia formaran part de la graella de dilluns a divendres.
Els dissabtes a les 13 h, Laura Brull i Rut Gonzàlez s'apunten al ‘Fem parlar'. I l'endemà a la mateixa hora, Roger Carandell i Ernest Codina presenten l''Adolescents.cat'. A la tarda, dissabte, a partir de les 17 h, Ikany DJ i DJ Rada pugen a l''Another music', el veterà programa de música electrònica. I diumenges, tocarà ballar amb els èxits del passat, amb Albert Malla i el seu ‘Cocodril club'.

La nova web serà www.lacalartv.cat i tindrà l'objectiu d'informar minut a minut el que passa a la població. A banda dels continguts, els estudis de l'emissora s'han renovat tècnicament, amb uns equipaments de major qualitat. D'aquesta manera, també s'ha millorat l'emissió per FM de La Cala Ràdio. Així ho ha explicat la regidora de comunicació, Mayte Puell. 


respostes a "La Cala Ràdio estrena nova programació i nova w..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 462,97 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 180
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007