Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

XXI Diada dels Fideus

15 . Jun, 2015 a les 16:20
per otomas a Ajuntament
2239 reproduccions
Diumenge dia 14 de juny, com a cloenda de les Jornades gastronòmiques del Peix Blau, va tenir lloc al port pesquer de l'Ametlla de Mar la XXI edició de la Diada dels Fideus Rossejats, una de les festes gastronòmiques més exitoses de l'Ametlla de Mar, que tot i que en la seva majoria d'edicions s'havia celebrat al llarg de l'estiu, d'uns anys ençà  l'Àrea Municipal de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar va decidir integrar a les jornades gastronòmiques i treure de l'estiu amb l'objectiu de desestacionalitzar les èpoques d'afluència turística.
En aquesta festa s'hi donà lloc el tradicional Concurs de Fideus Rossejats en el que prop de 40 cuiners no professionals o colles van lluitar pels premis que atorgà l'organització als millors "calderons de fideus" i els 150 € de premi corresponents. Els guanyadors van ser: Carmina Montserrat, Joan Bardí, Rafel Martí, David Brull, Rita de Castro i Elena Font.
A més, al llarg de tot el matí, a partir de les 10 i fins al migdia, es van servir cassoletes de fideus, tastets de peix i degustacions de vins DO terra Alta sota la fórmula de tiquets de degustació al preu únic de 5 euros(cassoleta de fideus rossejats 2 tastets de peix blau 2 copes de vi).
També es va aprofitar per fer el lliurament dels premis a millor Tapa Peix de la Llotja 2014 Pub Iru's, Premi millor Tapa Roja 2015, Pica-Pica,
Premi a la millor Tapa del Peix Blau 2015, La Subhasta Espai Gastronòmic.
Coincidint amb la Diada dels Fideus Rossejats, el port pesquer també acollí la Festa del Mar, organitzada per l'Estació Nàutica Costa Daurada, on es va poder gaudir de diverses activitats nàutiques a preus molt econòmics.


respostes a "XXI Diada dels Fideus"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,98 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 175
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007