Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala se suma al ‘Let's Clean Up' amb una recollida de residus al voltant de Sant Jordi d'Alfama

10 . Mai, 2017 a les 16:40
per drodriguez a La notícia del dia
1231 reproduccions
Durant aquesta setmana, s'han organitzat centenars d'activitats arreu d'Europa dins la campanya 'Let's Clean Up Europe', que proposa una acció comuna de neteja i recollida de residus en espais naturals com boscos, lleres de rius o platges.

La Cala s'ha volgut sumar, per segona vegada, en la iniciativa i ha preparat, aquest dissabte a les 11 h del matí, una jornada de neteja al voltant de Sant Jordi d'Alfama. Sota el lema 'Netegem el nostre entorn', s'espera que desenes de persones es reuneixin per retirar les deixalles que s'acumulen a la zona.

Però, a més a més, també es farà una visita prèvia interpretativa pels entorns del Castell i de la llacuna litoral. A la població, és l'empresa Plàncton Diving qui organitza l'activitat, amb el suport de l'Ajuntament.

Una de les propietàries, Eli Bonfill, explica que «primer volem donar a conèixer els valors naturals de l'espai i perquè l'hem de conservar i protegir; i després recollirem els residus que trobem en la platja, la llacuna o les dunes».

L'activitat és apta per tots els públics, i només cal portar protecció solar, aigua i ganes de posar un granet de sorra al medi ambient. Des de l'organització expliquen que és important inscriure's abans per fer una previsió de materials, enviant un mail a info@planctondiving.cat, o bé trucant al 977 457 741.


respostes a "La Cala se suma al ‘Let's Clean Up' amb una rec..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 484,45 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 134
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007