Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La xarxa elèctrica que envolta l'aparcament Escoles Velles se soterrarà

17 . Jul, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1644 reproduccions
L'Ajuntament està procedint a retirar els pals que suporten el cablejat elèctric perimetral de l'aparcament municipal Escoles Velles. Aquesta actuació, que està sent finançada amb recursos propis, permetrà que posteriorment Endesa, l'actual propietària de la línia després de la compra d'Elèctrica del Ebro, passi a soterrar el cablejat de l'encreuament del carrer Llibertat amb l'avinguda Batlle Josep Pijoan, on ja s'ha iniciat l'obra civil.

El soterrament d'aquesta línia també permetrà la retirada de la torre elèctrica del final del carrer Llibertat, que hi ha just a sobre de l'accés al Càmping Nàutic. L'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, ha explicat que les obres afectaran el mínim possible el trànsit, tant rodat com de vianants, i que és una oportunitat per dignificar l'espai.

A partir del setembre, es continuaran treballs de soterrament en d'altres punts. Un cas és el del carrer Pouet amb la confluència amb Jacint Verdaguer, a càrrec directament d'Endesa. Un cop desmantellat tot l'entramat de cables elèctrics, l'Ajuntament ja podrà executar les obres d'urbanització i voreres del perímetre de l'aparcament municipal.


respostes a "La xarxa elèctrica que envolta l'aparcament Esc..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,15 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 73
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007