Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament i el Consell Comarcal signen un conveni per posar en marxa un dispositiu per reduir l'índex d'atur

24 . Mai, 2017 a les 16:45
per drodriguez a La notícia del dia
1582 reproduccions
L'Ajuntament ha signat un conveni amb el Consell Comarcal per tirar endavant un dispositiu d'inserció sociolaboral. Impulsat a través del projecte Baix Ebre Avant, té com a objectiu reduir l'índex d'atur a través d'un servei d'intermediació per connectar ofertes de treball amb persones que busquen feina.

El servei acompanyarà les persones en el seu camí cap a la inserció al mercat laboral i a la vegada, facilitarà a les empreses detectar les seves necessitats laborals. L'atenció a les persones aturades es farà, de manera individualitzada, des de la regidoria de Formació i Treball.

«Atenem personalment a cadascuna de les persones que estan en demanda d'ocupació perquè cada persona és un perfil. Si la sanitat atén cadascú per la malaltia que té, aquí el que fem és atendre cadascú pel perfil que té i es pugui inserir a la necessitat de l'empresa, interrelacionem», explica el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Dani Andreu.

Dos insertors laborals del Consell visitaran el Telecentre diferents cops al mes per impulsar el dispositiu. La regidora de Formació i Treball, Maria Marsal, comenta que «es farà una formació i es donarà atenció personalitzada a la gent aturada perquè pugui accedir a un possible treball. Pensem que ens ajudarà a tots, i sobretot als treballadors per trobar una feina».

La previsió és atendre un centenar de persones a la comarca, especialment els joves menors de 25 anys, els aturats de llarga durada majors de 45 anys i els aturats amb baixes qualificacions. Les persones interessades a participar en aquest dispositiu s'han d'adreçar al Telecentre.


respostes a "L'Ajuntament i el Consell Comarcal signen un co..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007