Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Raimon Aguiló Bartolomé guanyador del IV Prem Nit de Poesia al Carrer

27 . Jun, 2013 a les 14:06
per gfigueres a La notícia del dia
2737 reproduccions
Aguiló va guanyar amb l'obra titulada Les Hores que ha estat premiada amb 400 euros i que es publicarà al Facebook de la Cala Cultura

El IV Premi Nit de Poesia al carrer, impulsat per la Cala Cultura amb el suport de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, la nit del 22 de juny va celebrar el lliurament del guardó a la plaça Joan Miró. I és que des de la regidoria de Cultura , la regidora Eva del Amo remarca que "per a l'Ajuntament és importantíssim continuar apostant per la Cultura i donar suport a iniciatives com la de la Cala Cultura que cada edició es consoliden una mica més al municipi. A més, cada cop està tenint més ressò fora del municipi i així ho demostra la alta participació".

Després d'una deliberació difícil els membres de Cala Cultura van escollir el treball poètic de Raimon Aguiló com a guanyador. Un treball titulat Les Hores. I és que enguany han participat una trentena de treballs d'un alt nivell segons els organitzadors. "Enguany ha estat realment difícil decidir-nos. Al final hi havia sis treballs sobre la taula amb molta qualitat. Finalment,  però ens vàrem decidir per Les Hores d'Aguiló ja que es una obra rodona en tots els sentits" remarcava Ramón González des de la Cala Cultura.

Aguiló va ser premiat amb 400 euros i l'obra es publicarà al Facebook de la Cala Cultura. D'altra banda, enguany es va incorporar la categoria al premi local. Així els treballs de Roser Llanes i Maria Brull, que van rebre la menció d'honor, també es penjaran al Facebook de l'entitat. L'Associació Cala Cultura respon així a una demanda dels amants locals de la poesia. "Aquest premi local respon a una demanda popular a la localitat. Aquest any hem destinat 400 euros al premi i hem realitzat les mencions al premi local. Crec,  però que el més important no és el premi econòmic sinó el reconeixement a una treball poètic", subratlla Joan Callau, coordinador del premi.

L'acte va ser acompanyat d'un recital, de vora un hora, de poemes autors diversos on es va fusionar la poesia i el teatre.  Un recital que va comptar amb un centenar d'assistents amants de la poesia. Les veus dels poemes van ser: Marc Clavaguera, Roser Peña, Adriana Gutiérrez, Elisabeth Gaseni, Joan Borràs, Júlia Curto, Pili Cugat, Sam Figueres i Cande Espuny.


respostes a "Raimon Aguiló Bartolomé guanyador del IV Prem N..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 692,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007