Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'alumnat de l'Institut Candelera formarà part de l'obra 'Frankestein a la platja', concert d'enguany del Com Sona l'ESO

12 . Mai, 2017 a les 17:30
per drodriguez a La notícia del dia
2075 reproduccions
Una vintena d'alumnes de l'Institut Candelera participaran, aquest divendres a la nit, en l'estrena de l'obra 'Frankenstein a la platja' dins el projecte Com Sona l'ESO. En total, més d'un miler d'alumnes de secundària de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears participen durant aquests dies en aquesta trobada musical.

El tema escollit per enguany ens transporta a la història del conegut Dr. Frankenstein que creava una criatura mitjançant pedaços d'altres persones. L'obra tracta la creativitat, la relació ficció-realitat i la necessitat de la ficció per a viure, però sobretot parla de música i de filosofia com a eines d'autoconeixement i transformació.

El riure, la bogeria i l'absurd es converteixen en eines artístiques totalment vàlides per tractar temes profunds. És, per tant, «un projecte interdisciplinari que tracta diferents vessants culturals i artístiques», comenta el professor de música de l'Institut Candelera, Fèlix Edo. «Treballem la literatura, la capacitat expressiva, el cant i el ball, i les llengües», explica.

El concert tindrà lloc al municipi alacantí d'Altea, a partir de les 22 h de la nit. Es podrà seguir en directe per streaming a través del web www.comsonaleso.com.


respostes a "L'alumnat de l'Institut Candelera formarà part ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1019,03 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 0
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007