Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Presentació de 'Com sona l'ESO' a l'Ametlla de Mar

23 . Abr, 2010 a les 11:56
3287 reproduccions
Enguany el tema transversal és la dona, creadora, un tema que segons Vicent Bravo, un dels professors organitzadors del País Valencià, "potser ens quedava pendent. Els altres anys hem tractat el reciclatge i la preservació del medi ambient, entre d'altres qüestions, i aquest any, en l'onzena edició, hem volgut dedicar el Com sona l'ESO a la dona i el seu paper creatiu rellevant durant la història i que potser no ha tingut el reconeixement necessari".

Per la seva part el director de l'ES Mare de Déu de la Candelera, Xavier Sánchez va explicar que "tots els anys l'institut de l'Ametlla de Mar ha col·laborat en aquesta trobada i enguany és una gran satisfacció acollir-la". A més, va afegir que "és un projecte que suposa molt de treball però que és molt engrescador i que espera que al concert final al port hi assisteixi molta gent". El director de l'IES va agrair, també, la col·laboració en l'organització de la regidoria de Cultura del consistori calero "sense la qual no hagués estat possible dur a terme aquesta iniciativa", va afirmar.

La regidora d'Educació, Mari Carme Martí va explicar que "acollir Com sona l'ESO a l'Ametlla de Mar suposa un gran esforç de recursos econòmics i humans. Però nosaltres, des de l'Ajuntament hem fet costat a l'ES en aquesta iniciativa des del principi. El consistori a través del pressupost ha destinat 25.000 euros però costarà molt més. El director de l'institut i jo hem anat a tocar totes les portes de les direccions generals de les Terres de l'Ebre i fora. El Departament d'Educació de la Generalitat aportarà 6.000 euros i el Departament de Cultura 1.000 euros. Creiem que és una iniciativa que val la pena i des de l'Ajuntament cridem  a la participació".
I és que segons Vicent Bravo, "mai havíem  tingut tant de suport com enguany on col·laboren l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, la Generalitat, La Caixa  i, com cada any, els alumnes que venen camisetes i clauers de la trobada".

Al concert final participaran el grup Soul Atac i els alumnes, i interpretaran la peça de Maria José Belenguer acompanyada del text La resistència d'Imma Monsó. Al llarg d'aquests dies hi ha preparat un programa d'activitats relacionades amb la música i el lleure on els organitzadors van destacar el ball de músiques tradicionals que es titula Dona'm la mà on tots els participants gaudiran d'una experiència divertida i enriquidora.
Els alumnes i professors s'allotjaran durant aquests dies al Càmping Village Platja del municipi.

La presentació va anar a càrrec dels organitzadors del projecte, de l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí, del director de IES Mare Déu de la Candelera, Xavier Sánchez, i de l'inspector del Departament d'Educació de la Generalitat, Josep Espluguas. A l'acte també va assistir la regidora d'Educació i Cultura, Mª Carme Martí.


respostes a "Presentació de 'Com sona l'ESO' a l'Ametlla de ..."

Abeller
17 . Mai, 2010 a les 13:17

A vore, un text no es pot interpretar, s'interpreta la música i la música de la Resistència és de María José Belenguer, que no es menciona a l'article. Seria un detall que vos informareu abans d'escriure

otomas
17 . Mai, 2010 a les 13:50

Un text sempre s'interpreta. Des que es pensa, es crea, s'escriu i es llegeix. És cert que manca anomenar l'autora de la peça i que rectificar és de sabis.Per tant, com que som bons professionals, encara que ho posis en dubte, ho corregirem. Gràcies.

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 750,77 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007