Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Soul Atac clou l'Onzena edició de Com sona l'ESO

14 . Mai, 2010 a les 13:08
3447 reproduccions
Avui divendres a la nit clou l'11ena edició de Com sona l'ESO, amb un concert al moll de la banda valenciana Soul Atac a la que acompanyen els alumnes participants a la trobada que han preparat cinc temes juntament amb el grup de noies valencianes per a l'ocasió. Soul Atac és una formació de tres grans veus femenines a les que agrada acompanyar-se d'una excel·lent secció de vents i una bona rítmica. De ben segur, els nois i noies de Com sona l'ESO sabran fer un bon acompanyament a aquestes noies amants del Soul que fusionen la música negra amb les seves arrels i barregen funk i soul amb ritmes mediterranis i, per damunt de tot, amb lletres en la seva llengua, i que deuen el seu nom a allò que sentia James Brown quan estava posseït per la música. El concert està obert a tothom i s'espera una participació massiva del poble i dels veïns d'altres localitats. A més aquest divendres el dia s'ha repartit entre assajos, dinar a la plaça del mercat d'una paella gegant a la que estava convidat el conseller d'Educació, Ernest Maragall, temps lliure pel poble i un picnic previ al concert. A la nit, a la carpa, després del concert, hi ha una revetlla.

Emoció, feina i diversió

Aquests dies han estat tot un èxit, plens d'emoció, feina i diversió tot i que el temps en alguns moments ha deslluït la trobada. Malgrat tot, la carpa gegant instal·lada al càmping ha permès que totes les activitats, en especial els assajos, es desenvolupessin amb normalitat. Dimecres va tenir té lloc l'Offestival amb els grups formats per alumnes de diferents instituts. Així van tocar Batucada d'Ulldecona, Sense sal de Viladecavalls, Els Moniatos de Benicàssim i Cisco-Torrent d'Ulldecona. Al Offestival també estaven convidats els Magna de la Terra Alta i Cisco-Torres rock d'Ulldecona. I dijous es posava en escena al moll l'espectacle de músiques tradicionals Dóna'm la mà amb el grup Tres fan ball. A la carpa, a partir de les 12.00 tenia lloc la final de Com sona el karaoke 2010.

Trobada anual
Com sona l'ESO és una trobada anual d'alumnes i professors de música de 41 instituts de secundària de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears en la que enguany han participat gairebé 1.000 alumnes d'entre 12 i 17 anys (150 instrumentistes i la resta fent cors) i 100 professors.


respostes a "Soul Atac clou l'Onzena edició de Com sona l'ES..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 698,41 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 179
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007