Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els alumnes de l'Institut Candelera treballen la creació de blocs d'Internet a l'assignatura de Música

18 . Mai, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1693 reproduccions

Les noves tecnologies s'han convertit en eines d'aprenentatge i, des de l'Institut Candelera, els alumnes de 3r d'ESO han treballat la creació de blocs sobre música i cinema. Els blocs, desenvolupats a l'assignatura de Música, estan escrits en anglès per tal d'introduir la llengua com d'ús habitual.


Els blocs s'han treballat per parelles i tracten sobre temes com el rock, els germans Lumière, la història de la música afroamericana, entre d'altres; tots ells tractats dins de classe. A més, el text, va acompanyat de fotografies i vídeos per amenitzar la lectura.


Aquest dimecres, els alumnes han fet una presentació pública dels blocs a la Biblioteca Dr. Frias. Un d'ells, Joel Vilanova, afirma que «al moment de repassar i entendre la teoria de classe, ens ha donat un avantatge perquè en tornar-ho a escriure i traduir-ho en anglès fa que t'entri més al cap i sigui més fàcil de memoritzar-ho».


Fa tres anys que l'Institut Candelera utilitza el bloc com a eina d'aprenentatge. El professor de música del centre, Fèlix Edo, ha remarcat que «la idea és que ells gaudeixin amb l'ordinador, i que el coneixement que tenen el puguin plasmar a la societat i facin un servei al poble».respostes a "Els alumnes de l'Institut Candelera treballen l..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,55 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 162
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007