Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament i Aquàlia emprèn una nova acció per acabar amb l'olor del clavegueram a la zona del port, a la Plaça del Canó

13 . Feb, 2014 a les 13:22
per otomas a La notícia del dia
2313 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i Aquàlia, empresa gestora del servei d'aigües al municipi,  han posat fil a l'agulla per acabar definitivament amb les olors del clavegueram de la zona del port, de la Plaça del Canó. Una zona que representa un dels atractius turístics del municipi i que compta amb un alt nombre de restaurants. Per tant, tant veïns de la localitat com visitants es veuen afectats per aquesta problemàtica. Així, l'Ajuntament amb Aquàlia realitzarà el canvi d'onze tapes de clavegueram per unes de més hermètiques. Així pretén posar punt i final a un mal endèmic del municipi.
En aquesta zona conflueixen les aigües residuals de diverses parts per, posteriorment, ser impulsades cap a l'estació depuradora. "Es tracta d'una zona complexa a l'hora de poder solucionar el problema de les males olors. Ara, després de canviar diverses bombes, i de dur un manteniment exhaustiu es farà una pas més, per acabar amb aquest problema", explica Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla. Aquestes accions ja han començat i es preveu que durin prop de dues setmanes.


respostes a "L'Ajuntament i Aquàlia emprèn una nova acció pe..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 649,93 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 141
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007