Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Grup Escènic torna a portar a l'escenari 'Els Pastorets'

05 . Gen, 2017 a les 13:00
per drodriguez a La notícia del dia
1046 reproduccions
El Grup Escènic de la Societat Cultural, Esportiva i Recreativa, presentarà aquest dissabte, 7 de gener, l'adaptació teatral d'Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres. Serà a les 19 h de la tarda, a la Sala de la Societat. Novament, sota la direcció de Josep Tomàs Margalef i Joan Pere Brull, una quarantena d'actors i actrius interpretaran i representaran una de les històries nadalenques més tradicionals de Catalunya.

El Grup Escènic de la Societat va recuperar aquesta representació l'any passat, coincidint amb el centenari de l'obra. Aquesta representa l'advent de l'Infant Jesús i conta la història de Lluquet i Rovelló, dos infants d'una masia que per art de màgia són traslladats a Betlem. Ajudats per Sant Miquel, els dos pastors intervenen decisivament per impedir que Satanàs i els seus sequaços matin l'infant que ha de néixer.

L'obra està tenyida d'humor, gràcies a la murrieria de Lluquet i a la por del pobre Rovelló. Amb tot el Grup Escènic en fa la seva adaptació particular, molt més curta que la versió original, mantenint el ritme fins a l'últim instant.

«Les obres clàssiques o fetes fa molts anys, estan previstes per a durades de tres hores i avui en dia el teatre modern ja no és així. A més, pel públic d'avui en dia, les nostres obres no resisteixen més d'1 hora 45 minuts. Nosaltres les adaptem i gairebé no fem descans perquè el públic no perdi l'interès» explica un dels codirectors, Josep Tomàs Margalef.

Per aquesta ocasió, el Grup Escènic comptarà amb una gran novetat, l'estrena d'una nova il·luminació escènica, un esforç econòmic amb recursos propis que donarà un valor afegit a aquesta i les futures representacions.

L'altre codirector de l'obra i actual president de la SCER, Joan Pere Brull, comenta que «la nova il·luminació és una cosa que necessitàvem i ara pràcticament està llesta, amb la qual cosa podrem gaudir d'un espectacle diferent del d'altres anys que canvia el panorama. Ho hem fet amb recursos propis de la Societat i en la major part amb les recaptacions de les obres representades pel teatre en els darrers anys».

Les entrades es podran adquirir a la taquilla de la Sala una hora abans de la representació.


respostes a "El Grup Escènic torna a portar a l'escenari 'El..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1345,41 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 51
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007