Màx: º C, mín: º C

En directe

La patxanga amb amb Francesc Callau, Juanjo Balfegó, José Mari Llaó, Òscar Farnós i Ricardo Fernández

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Club de gastronomia - Cuinem la galera

20 . Feb, 2017 a les 12:30
per drodriguez a Sempre amb tu
541 reproduccions
Sabeu com diferenciar una galera plena d'una ovada? Voleu cuinar-la d'una manera més creativa? El xef Eduard Llambrich ens dóna alguns consells per preparar la reina dels crustacis.


respostes a "Club de gastronomia - Cuinem la galera"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 94,07 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007