Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Grup Balfegó premiat per l'Acadèmia Catalana de Gastronomia

17 . Feb, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
2491 reproduccions
El Grup Balfegó va rebre anit al Palau Reial de Pedralbes a Barcelona, el premio especial de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició en l'acte d'entrega del Premi Nacional de Gastronomia que va recaure en la cuinera amb 7 estrelles Michelin, Carme Ruscalleda.

Balfegó va ser distingit amb aquest reconeixement per la seva aposta per un innovador projecte que el porta a liderar l'exportació de tonyina fresca d'alta qualitat a més de 20 països. La tonyina del grup Balfegó és consumida, segons l'empresa calera, a més de 3.200 restaurants de tot el món.

«És una gran satisfacció perquè es reconeix la nostra trajectòria i el nostre esforç durant els darrers anys per portar la tonyina als altars i millors restaurants del món. És un orgull i donem les gràcies a tot l'equip humà que forma part del Grup Balfegó» explica Pere Vicent Balfegó, copresident del grup.

Precisament està previst que a finals del mes de març es pugui inaugurar la gastroboutique que Balfegó està enllestint en plena avinguda Diagonal de Barcelona, un establiment en què els clients podran comprar tonyina, degustar plats típics i gaudir de tallers per conèixer l'espècie i treure el màxim de profit al producte.

A la gala, presentada per Mònica Terribas i Jordi Basté, també es va entregar a més de les distincions a Carme Ruscalleda i Balfegó, el premi al millor xef jove, que va recaure en Àlvar Ayuso del restaurant Àlvar de Barcelona. El sopar va preparar-lo el prestigiós xef Carles Gaig.


respostes a "El Grup Balfegó premiat per l'Acadèmia Catalana..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,54 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 133
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007