Màx: º C, mín: º C

En directe

Informatiu EMUTE

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Premi al Grup Balfegó

08 . Oct, 2015 a les 14:11
per fcallau a La notícia del dia
1697 reproduccions
Grup Balfegó obté un dels premis "Alimentos de España" del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient
Es valora la seva aposta per la pesca sostenible, la transparència, la inversió en R D I i la internacionalització i diversificació del negoci.

El Grup Balfegó ha estat reconegut amb un dels premis "Alimentos de España", concretament en la categoria de Producció de Pesca i Aqüicultura, concedits anualment pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient. Aquests premis reconeixen la labor desenvolupada per empreses, organitzacions i professionals a favor de la producció, oferta i divulgació dels aliments espanyols de qualitat, així com la seva contribució al desenvolupament del sector agroalimentari del nostre país.
Pere Vicent Balfegó, copresident del Grup Balfegó, explica que, "és una satisfacció doble. Una pel mateix premi i l'altra perquè és la primera vegada que s'atorga a un producte pesquer o que ve de l'aqüicultura. És un reconeixement al nostre treball i als esforços de tot l'equip humà que formem el grup Balfegó per conquerir un mercat internacional i oferir un producte d'altíssima qualitat".
El representant del Grup Balfegó destacava però, més enllà del premi, que un dels arguments ha estat l'aplicació de la sostenibilitat a la pràctica pesquera, "moltes de les mesures que s'han establert al Pla de Recuperació de la Tonyina Roja han estat idees nostres o que naltros pensàvem que s'havien d'adoptar. Aquestes i d'altres han significat la gran recuperació de l'estoc de la tonyina. Això li concedeix una gran sostenibilitat, al temps que ens dóna una gran tranquil·litat i segurament les noves generacions trobaran més tonyines  que les que ens vam trobar nosaltres quan vam començar a anar a la mar".
En el cas de Grup Balfegó, el jurat ha valorat l'aposta estratègica de la companyia per la pesca i aqüicultura sostenible i responsable de la tonyina roja, la seva transparència, la seva política d'inversió contínua en R D i, l'alta qualitat del seu producte, així els resultats dels seus plans d'internacionalització i diversificació de la seva activitat.
respostes a "Premi al Grup Balfegó"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,05 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 77
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007