Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

En marxa el parc de nadal

28 . Des, 2009 a les 12:17
2163 reproduccions
Des de la regidoria de Joventut ja s'ha encetat la sisena edició del Parc de Nadal. El consistori ofereix aquest servei lúdic per tal d'ajudar a les famílies en la conciliació de la vida laboral i familiar durant les festes.
El parc estarà obert, també, el 28, 29, 30, 31 de desembre i 4 i 5 de gener. De nou a una de la tarda nens i nenes podran gaudir d'aquesta iniciativa. Els petits de 3 a 5 anys, a la sala de la Societat Cultural, Esportiva i Recreativa tenen un parc on disposen de construccions a la seva mida on poden jugar a ser grans en un espai que compta amb tauletes, cadiretes, menjar i cuinetes, i moltes coses més que estimulen la psicomotricitat.
Per als nens i nenes més grans, de 6 a 12 anys, a l'Institut Mare de Déu de la Candelera s'ha desenvolupat una proposta lúdica on comparteixen protagonisme els jocs tradicionals, les noves tecnologies i les manualitats que estimulen la creativitat dels infants.

Joan Pere Gómez, regidor de Joventut afirmava que: "des de la regidoria estem molt contents que s'ha pogut ajudar als pares i fer gaudir als nens, al mateix temps, aquestes festes. A més, d'una oferta lúdica és una oferta pedagògica que compta amb molta participació".
Amb el Parc de Nadal, des de l'Ajuntament es vol potenciar el civisme i l'educació en valors dels més petits.


respostes a "En marxa el parc de nadal"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,71 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 114
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007