Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès públic

08 . Jul, 2010 a les 10:44
2070 reproduccions
- L'Ajuntament de l'Ametlla de mar comunica que per divendres dia 9 de juliol,  a  les 12 hores, hi ha convocat  reunió extraordinària i urgent a la sala de sessions de la casa de la vila  amb  1 punt a l'ordre del dia.
El ple el podreu seguir en directe  per  la cala ràdio, als 107.3 fm o per internet, ametllamar. cat.
 
- Trèvol la cala informa que avui dijous 8 de juliol a les deu de la nit hi ha una demostració de spinning a la plaça nova.

- El club de pensionistes de la casa del mar comunica als seus socis que amb motiu de la festa de la Mare de Déu del Carme, els propers dies 14,15 i 16 de juliol. es farà l'entrega del lot de la coca, cava i vi.
Per poder tenir dret a recollir-lo és té que estar al corrent del pagament de les quotes.
L'horari serà pel matí de 9:30 a 13h.
 
- L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i la Plataforma "La Cala Decideix" organitzen el viatge en autobusos a la manifestació del proper dissabte 10 de juliol a Barcelona sota el lema "Nosaltres decidim. Som una Nació". La sortida serà a les 3h.de la tarda des de l'entrada del poble (Oficina de Turisme) prèvia inscripció a través de la pàgina de Facebook de la plataforma o de l'Oficina de Turisme ubicada als baixos de l'Ajuntament. Per la Dignitat de Catalunya us hi esperem!

- Degut a l'organització aquest proper dissabte de la manifestació a favor de l'estatut a Barcelona, i per tal de donar-hi suport, l'Ajuntament ha acordat aplaçar la diada dels fideus rossejats pel dissabte següent, dia 17 de juliol.

- L'àrea municipal d'esports informa que el proper dissabte 10 de juliol i a la platja de pixa-vaques es portarà a terme el XIIè torneig de futbol platja júnior.
les inscripcions  es realitzaran a l'oficina del pavelló poliesportiu.
El preu de la inscripció és de 8 euros abonats i 12 euros  no abonats, hi haurà avituallament durant la competició i samarreta commemorativa de l'esdeveniment.

- Es comunica a tots els nascuts al 68 que dissabte, 10 de juliol, hi ha sopar de quinta, els que vulguin apuntar-se poden passar per ca l'Alejandra.

- L'Ajuntament comunica que aquest dissabte 10 de juliol a les dotze del migdia hi ha la festivitat de Sant Cristòfol a carrer  Cala Joanet ( la rambleta ).


- L'àrea de cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de mar informa que aquets divendres 9 de juliol a les deu i mitja de la nit i a la plaça Joan Miró hi ha el concert de la banda municipal de música de Tortosa.- El Patronat de Turisme informa que les visites guiades gratuïtes a les fortificacions de l'Ametlla de mar, estan previstes de l'1 de juliol al 15 de setembre a les set els dimarts i dijous en català i castellà respectivament.
Prèvia inscripció a les oficines de turisme.

- El Patronat de Turisme informa que les passejades històriques per l'Ametlla de mar, estan previstes de l'1 de juliol al 15 de setembre a les set, els dilluns i divendres ( català), dimecres ( castellà).
Prèvia inscripció a les oficines de turisme.

- L'Ajuntament de l'Ametlla de mar comunica que el trenet Nemon ja esta en funcionament . Tothom que ho desitgi pot adquirir abonaments a recaptació, a la planta baixa de l'Ajuntament.

- L'Ajuntament de l'Ametlla de mar comunica als comerços de la localitat que tindran a la seva disposició vals de descompte per a l'aparcament soterrani i pel trenet Nemon. Els que així ho desitgin poden passar per la cala gestió al primer pis de l'ajuntament o trucar al telf. 977 45 78 33 .

- L'Ajuntament de l'Ametlla de mar comunica que te a la disposició de tots els ciutadans, abonaments mensuals i anuals per a l'aparcament soterrani de les escoles velles, tant per a vehicles com per a motocicletes. Els interessats poden passar per La Cala Gestió al primer pis de l'ajuntament o trucar al telf. 977 45 78 33 .

-Telèfon CAP (centre d'assistència primària)  977 49 35 14   /  977 49 38 49 Cap provisional  al  carrer d'hort d'Albacar, a Ribes Altes, al costat del CEIP Sant Jordi.
-Telèfon del SUM 977 45 70 00 (servei d'urgències municipals) .
-Farmàcia de guàrdia del 5 al 9 de juliol és la de A.Aytés.


respostes a "Comunicats d'interès públic"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 751,66 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007