Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els Agents Rurals identifiquen la responsable d'una vintena de petits incendis a l'Ametlla de Mar

05 . Set, 2017 a les 18:00
per drodriguez a Les notícies
1010 reproduccions
El cos d'Agents Rurals ha denunciat com a investigada a l'autora d'un episodi de petits incendis a l'Ametlla de Mar després de sorprendre-la, el passat dijous, provocant un altre incendi arran d'un operatiu especial de vigilància que va comptar amb la col·laboració de la Policia Local d'aquest municipi. Es tracta d'una dona de més de 50 anys veïna de la població.
 
El primer incendi es va produir el passat mes de febrer i en veure que en tenien lloc d'altres a la mateixa zona i amb les mateixes característiques, els Agents Rurals van posar en marxa aquest operatiu de vigilància. La dona denunciada feia servir un encenedor per cremar herbes i matolls quan sortia a passejar el seu gos.
 
Es calcula que la investigada és la responsable de com a mínim 20 petits incendis. El fet que els incendis es produïssin en una zona molt transitada i a prop d'infraestructures viàries ha facilitat que aquests incendis fossin de petita dimensió. El més gran va cremar 300 metres quadrats. Tot i això, es tracta d'un delicte d'incendi intencionat amb risc per a les persones, perquè els incendis van tenir lloc a prop de cases habitades.
 
Les diligències ja han estat entrades al jutjat número 4 de Tortosa, el qual ja tenia obertes unes diligències prèvies. Durant aquesta campanya d'estiu, el cos d'Agents Rurals ha participat en la identificació de dues persones més, relacionades amb els focs a Navarcles i la Torre de Claramunt.respostes a "Els Agents Rurals identifiquen la responsable d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 133
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007