Màx: º C, mín: º C

En directe

Les notícies de la Cala Ràdio amb amb Daniel Rodríguez i Francesc Callau

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El govern espanyol invertirà 16,5 milions d'euros per recuperar platges afectades per temporals, entre les quals de l'Ametlla de Mar

18 . Gen, 2017 a les 18:30
per drodriguez a La notícia del dia
1334 reproduccions
El Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient ha iniciat el Pla Litoral 2017 per recuperar les platges afectades pels temporals. Dins d'aquest pla Catalunya rebrà 410.000 euros. La més beneficiada per la iniciativa, amb 350.000 euros, és la demarcació de Tarragona on s'ha constat pèrdua de sorra de platja en diversos termes, entre els quals a l'Ametlla de Mar.

L'inici d'aquestes actuacions, considerades pel Ministeri com d'emergència, no s'ha comunicat als consistoris, almenys al calero. Així ho denuncia la regidoria de Medi Ambient, Maria Marsal, lamentant que un cop més s'hagin d'assabentar per la premsa d'obres a les platges caleres. «Sembla que serem un dels municipis on es faran actuacions, i hem d'estar molt atents perquè no tornin a passar abocaments de sauló» comenta.

La regidora ha apuntat que mantenen converses amb el departament de Costes a la demarcació de Tarragona per altres actuacions al litoral del municipi, però no pas per regenerar les platges amb sorra, almenys a hores d'ara. «Nosaltres hem parlat per realitzar altres actuacions, concretament a Cala Calafató. Desconeixem si aquests diners serviran per finançar la nostra demanada» ha expressat Marsal.

A banda de l'Ametlla de Mar també estan incloses platges de l'Ampolla, del Delta de l'Ebre i de Mont-roig del Camp. També està previst reparar els despreniments que hi ha hagut als penya-segats del terme municipal d'Alcanar. En total, el govern espanyol preveu invertir 16,5 milions d'euros per recuperar les platges afectades pels temporals arreu de la geografia estatal.


respostes a "El govern espanyol invertirà 16,5 milions d'eur..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,79 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 23
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007