Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Balanç positiu des de la Policia Local del treball conjunt amb els Mossos

31 . Oct, 2014 a les 13:50
per gfigueres a Ajuntament
2032 reproduccions
Amb la Comissaria dels Mossos d'Esquadra que avança amb celeritat a l'Ametlla de Mar des de l'Ajuntament , i en concret, des de la Policia Local es fa un balanç positiu del treball conjunt entre ambdós cossos que es remunta al 2008. Francesc Siuraneta és el sots-inspector en cap de la Policia Local:  "ha estat i és molt fàcil treballar amb els Mossos. El més important és que s'ha pogut oferir un servei de qualitat als ciutadans".
I és que després que la Caserna de la Guardia Civil deixés de realitzar les tasques en matèria de seguretat que feia al municipi des de l'Ajuntament, en ple desplegament dels Mossos d'Esquadra, va negociar de valent per poder tenir una patrulla permanent al municipi. Tot va començar l'estiu del 2008 però després també es va estendre a la resta de l'any. I és que segon Siuraneta el més important és que s'ha reforçat la seguretat al municipi i també als municipis de l'entorn amb la col·laboració de la Policia Local i els Mossos.
El sots-inspector en cap també ha fet un balanç positiu en matèria de seguretat i ha afirmat que "les dades mostren que es segueix una bona tendència en aquesta matèria".respostes a "Balanç positiu des de la Policia Local del treb..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 234,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007