Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Galetet acull el Trofeu Diputació de Gimnàstica Rítmica

20 . Mai, 2016 a les 09:43
per gfigueres a La notícia del dia
1269 reproduccions
El poliesportiu municipal Galetet de l'Ametlla de Mar serà diumenge dia 22 de maig la seu de la Final Provincial de Gimnàstica Rítmica Trofeu Diputació, amb la participació de 22 clubs tarragonins. 10 gimnastes completaran la representació de l'Àrea de Rítmica de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ametlla de Mar, que competiran en les categories Individual benjamí Nivell B, Individual Aleví Nivell A, Conjunt Benjamí Nivell B i Duo/Trios Quartets Aleví Nivell B.
Tere Llambrich, coordinadora d'aquesta secció de l'AME de l'Ametlla de Mar explica que, "hem fet un gran esforç per arribar aquí i segur que competirem bé. Amb esforç ens arribaran els resultats i més si com en aquesta ocasió ho fem davant del nostre públic. Es viurà un bon ambient al poliesportiu".
La delegació calera estarà formada per Chanelle Scales, Gemma Brull Tomàs, Conjunts Benjamí  "La Bamba" format per Anna Vilabrú, Cloe Gonzalvo, Irene Gusils, Maria Ferreiro i Delphi Oviol (Suplents però que també formen part d'aquest grup: Mariona Vila del Amo i Núria Arbò Alarcón) i Trio Aleví format per Mar Colen, Paula Florido i Nicola Scales.
La competició començarà a les 9 del matí amb el Nivell B i per la tarda a les 15.30 amb el Nivell A.


respostes a "El Galetet acull el Trofeu Diputació de Gimnàst..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,31 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 26
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007