Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Avelino Pi, Fotografia de l'esport al Centre d'Interpretació de la Pesca

04 . Mai, 2011 a les 13:55 | 00:01:41
1791 reproduccions
Des del passat dimarts, 3 de maig a la tarda, es pot visitar al Centre d'Interpretació de la Pesca l'exposició d'Avelino Pi, Fotografia de l'esport. Una mostra organitzada per l'Obra Social "La Caixa" que ha visitat diversos municipis de Catalunya i les balears, durant més de dos anys, i ara ha arribat a l'Ametlla de Mar.

Avelino Pi és un dels pioners de la fotografia esportiva a l'Estat espanyol. La seva carrera va començar pròpiament als Jocs Olímpics de Munic, de l'any 1972. Des d'aleshores, Avelino Pi ha estat testimoni d'unes altres cinc trobades olímpiques, d'estiu i d'hivern: Sarajevo, Los Angeles, Barcelona, Sydney i Atenes. Aquesta trajectòria li ha permès plasmar els canvis en el món de l'esport i també els personatges principals que han donat entitat i continuïtat al moviment olímpic al llarg dels darrers trenta-cinc anys. Fins i tot va arribar a ser fotògraf oficial del Comitè Olímpic Internacional durant els anys vuitanta. Ara bé, la seva experiència no se circumscriu als Jocs Olímpics: de fet, hi ha pocs esports que hagin quedat fora de la mirada d'Avelino Pi. La seva obra és extensa i variada, i comprèn des del tennis, la vela, el futbol i el golf fins al motociclisme i l'automobilisme.
"És una exposició que té diverses lectures ja que ens apropa a diversos esdeveniments del món de l'esport a nivell mundial i, a la vegada, ens fa reflexionar sobre la història de les darreres dècades", va explicar Sergi Martín.

Per la seva part Avelino Pi va explicar "he tingut una vida molt intensa i he pogut experimentar i plasmar totes les idees que tenia en les meves fotografies. He intentat fotografiar totes les modalitats d'esports, tot i que el finançament m'ha condicionat bastant. He fotografiat molt tennis, els Jocs Olímpics i els altres esports. El futbol, tenint el Barça al costat de casa, ha estat un dels protagonistes"

Aquesta exposició es podrà visitar fins al 29 de maig de dilluns a divendres de deu del matí a dues de la tarda i de cinc a vuit del vespre. En cap de setmana estarà obert d'onze a dues de la tarda i de cinc a vuit.


respostes a "Avelino Pi, Fotografia de l'esport al Centre d'..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 664,46 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 303
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007