Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Esquerra homenatja el calero Joan Pere Brull amb la Fraternitat Republicana 2017

24 . Abr, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1586 reproduccions
La Federació de l'Ebre d'Esquerra Republicana va homenatjar Joan Pere Brull, de l'Ametlla de Mar, amb el guardó a la Fraternitat Republicana durant el sopar de commemoració del 86è aniversari de la proclamació de la República catalana, celebrat el passat dissabte a Ulldecona.

Aquest guardó té com a objectiu homenatjar persones o entitats que han portat una trajectòria basada en la defensa dels valors republicans i la defensa de Catalunya Els republicans han valorat el seu compromís socialment des de l'àmbit cultural, esportiu, sindical i polític.

Militant d'ERC des de l'any 1993, un any després va fundar la Secció Local, on va desenvolupar les tasques de secretari i president, i també va encapçalar l'any 1995 la candidatura d'Esquerra a les eleccions municipals. Joan Pere Brull, l'homenatjat d'enguany per la comarca del Baix Ebre, agraeix la distinció.

Acompanyat per una trentena de persones vingudes de l'Ametlla de Mar, i cent cinquanta en total, Brull va rebre el guardó de les mans de l'alcalde de la població, Jordi Gaseni. En el seu discurs, va subratllar el treball del republicà per tirar endavant el projecte d'Esquerra i alhora assentar bases per la llibertat nacional.

A banda del calero, Esquerra també va homenatjar Joan Josep Garrit, Joan Vendrell i Manel Cabetas; i les seves joventuts van lliurar la Menció Joan Ferré a la Plataforma Trens Dignes, en reconeixement per la seva lluita en defensa de les Terres de l'Ebre. El sopar va comptar amb la presència del diputat Jordi Salvador.


respostes a "Esquerra homenatja el calero Joan Pere Brull am..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 766,70 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 139
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007