Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

100 saxos participen en la 8a Trobada de Saxos Limnos

08 . Abr, 2016 a les 12:58
per gfigueres a La notícia del dia
1194 reproduccions
Aquest passat dissabte 2, la població va ser escenari de la vuitena edició de la trobada on van participar un centenar d'alumnes dels conservatoris del Liceu i de Sant Cugat del Vallès; i de les escoles de música de Tarragona, Piera, Hostalets, Capellades i l'Ametlla de Mar. Durant tot el matí, els alumnes participants van estar assajant les diferents peces escollides per a l'ocasió i que després van mostrar en un concert. La temàtica que va centrar aquesta trobada va ser les músiques del món.

Justament per aquesta ocasió, un compositor va elaborar unes peces exclusives que es van interpretar al concert. "Cada any és molt gratificant perquè els alumnes, tant petits com grans, aprenen molt" explica la directora de l'Escola de Música de l'Ametlla de Mar, Fàtima Hidalgo. Els saxofonistes de l'EMMA no s'aturen i aquest dissabte tornaran a participar en una altra trobada, en aquest cas a Sant Carles de la Ràpita. Serà en la cinquena trobada de saxos de les escoles de música i conservatoris de les Terres de l'Ebre.


respostes a "100 saxos participen en la 8a Trobada de Saxos ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 697,99 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007