Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Millores en l'enllumenat del camp de futbol

29 . Gen, 2016 a les 14:18
per drodriguez a La notícia del dia
1482 reproduccions
El camp de futbol de La Cala ha vist com aquesta setmana s'ha millorat el rendiment de l'enllumenat. La instal·lació de més focus i més potència de llum permetrà una millor utilització de les instal·lacions, les quals a les hores en què la llum del sol és inexistent, no oferia plena visió sobre el terreny de joc. Tot i que s'utilitzava pels entrenaments dels equips, aquestes mancances feien que la llum fos insuficient a l'hora de disputar partits de competició.

Des d'aquesta setmana cadascuna de les sis torres d'il·luminació disposarà de tres focus de 2000 wats cadascun, incrementant en dos focus més cada torre de les ubicades als córners i en un focus més les dos torres del mig. Amb aquests 10 focus nous, que seran 18 en el global de la instal·lació, s'incrementarà la potència dels 16 Kw actuals fins als 36 Kw.

"A la vista de les necessitats que hi ha al camp de futbol, tant pel que fa a la quantitat d'equips  com per les activitats que s'hi fan, i  que a certes hores hi ha una necessitat de visió, hem intentat donar una solució incrementant focus i potència. Fem servir les mateixes instal·lacions lumíniques que teníem però amb una rebaixa respecte al cost de la solució inicialment prevista", explica Mayte Puell, regidora d'Esports de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

Els treballs es complementaran amb el condicionament de la línia i el quadre elèctric.


respostes a "Millores en l'enllumenat del camp de futbol"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,59 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007