Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Trobada de Corals a l'Ametlla de Mar supera amb èxit la primera edició

07 . Mar, 2011 a les 11:15 | 00:01:29
1910 reproduccions
"L'experiència ha estat un èxit i esperem que es repeteixi", d'aquesta manera va valorar, Anna Vizcarro, la Cap d'Estudis de l'Escola Municipal de Música (l'EMMA) la  primera Trobada de Corals a l'Ametlla de Mar. Els petits caleros i ampolleros van interpretar cançons populars catalanes a la sala de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa (SCER) el passat 18 de febrer. És el primer any d'aquesta iniciativa que va comptar amb una bona acollida al municipi.

"En aquesta primera Trobada de Corals que hem organitzat des de l'escola s'ha pogut escoltar el que es treballa des de l'escola de l'Ametlla i la de l'Ampolla, a més de ser una experiència de germanor entre alumnes", va explicar Anna Vizcarro. A més, va afegir que "amb aquesta Trobada s'ha pogut observar com la caçó popular  catalana és un idioma universal amb el qual els alumnes es senten a gust i gaudeixen de la música".

Ara, però, el calendari d'activitats de l'Escola Municipal de Música no s'atura. I és que el proper 12 de març, a les sis i mitja de la tarda, la sala de la SCER acollirà la Va Trobada de Corals Caleres on hi participen les diverses formacions de l'Ametlla de Mar.


respostes a "La Trobada de Corals a l'Ametlla de Mar supera ..."

avizcarro avizcarro
07 . Mar, 2011 a les 18:41

Los meus nens són los millors !!!

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 939,58 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 41
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007