Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Creu Roja impulsa una campanya per la recollida de joguines noves, no bèl·liques i no sexistes

12 . Des, 2016 a les 14:30
per drodriguez a La notícia del dia
1190 reproduccions
L'assemblea local de Creu Roja de l'Ametlla de Mar participa, per segon any consecutiu, en la campanya de recollida de joguines amb l'objectiu de cobrir les necessitats dels infants, pertanyents a famílies amb dificultats econòmiques importants i que no poden assumir l'adquisició de joguines per als seus fills i filles.

Sota el lema 'Els seus drets en joc', l'entitat espera aconseguir totes les joguines necessàries perquè cap infant es quedi sense un regal per aquest Nadal. Cal que les joguines no siguin ni bèl·liques ni sexistes, i han de ser noves perquè tots els infants tenen dret a estrenar una joguina sigui quina sigui la situació econòmica de les seves famílies.

Tal com explica Pilar López, de Creu Roja, «l'any passat va ser tot un èxit i aquest any l'hem començat molt similar a l'any passat. Hi haurà força joguines i podrem donar tot el que tenim previst a les famílies que nosaltres assistim». Per això fa una crida a la col·laboració dels veïns del municipi a la recollida de joguines.

La recollida es realitza a l'establiment Casa Creixenti i les llibreries Sant Jordi i Knigo. A més, també s'hi suma l'Escola Sant Jordi i la mateixa oficina de la Creu Roja situada al Passeig Marítim, en horari de matí de 10 a 13 h. Des de l'organització, apunten que també reben suport de diverses empreses que contribueixen a la campanya de recollida de joguines.


respostes a "Creu Roja impulsa una campanya per la recollida..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 727,14 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 40
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007