Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El 4G arriba a La Cala deixant sense televisió a moltes llars

12 . Feb, 2016 a les 11:37
per drodriguez a La notícia del dia
1256 reproduccions
Des d'aquest dilluns, les operadores de mòbils ja estan oferint els serveis de 4G a l'Ametlla de Mar. Aquesta nova tecnologia permet fer connexions mòbils de molta alta velocitat, millorar la cobertura a l'interior dels edificis i aconseguir millors nivells de penetració geogràfica, en particular a les zones rurals.

Aquests serveis utilitzen una freqüència que abans utilitzava la Televisió Digital Terrestre, i per això alguns senyals de televisió es poden veure afectades per interferències arribant fins i tot a no poder veure cap canal de televisió. Un bon nombre de veïns de la població van notar aquests problemes en la recepció del senyal.

En la majoria dels casos, la solució implica instal·lar un filtre que elimina els senyals mòbils a l'antena. Per aquest motiu, les operadores van posar en marxa el servei gratuït de Llega800. Cal que els veïns afectats demanin el servei trucant al telèfon 900 833 999 o visitant la pàgina web www.llega800.es per omplir un formulari.

Des de l'Ajuntament, i per facilitar l'accés a tothom a aquest servei, "hem habilitat un espai per resoldre aquest problema per a tots aquells veïns que necessitin ajuda per solucionar-ho" explica l'alcalde Jordi Gaseni. Cal adreçar-se a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i d'aquesta manera podrà fer la gestió necessària per poder adaptar l'antena i rebre correctament la televisió.

Segons explica l'alcalde, en un o dos dies, els tècnics de Llega800 es personaran al domicili per instal·lar el filtre i fer les comprovacions oportunes de manera totalment gratuïta. De fet, ja han començat a realitzar els treballs pel municipi per poder rebre correctament la TDT, tal com han apuntat alguns veïns de la població.


respostes a "El 4G arriba a La Cala deixant sense televisió ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,78 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 133
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007