Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Èxit d'assistència a la inauguració de l'exposició sobre el Pla de Gestió del Litoral

23 . Mar, 2010 a les 11:05
2900 reproduccions
Davant un Centre d'Interpretació de la Pesca ple de gent es va presentar l'exposició "La Costa, el nostre fet diferencial". Aquesta iniciativa, que es va inaugurar el passat divendres, té com objectiu explicar a la població en què consisteix el Pla de Gestió del Litoral i les accions que s'han dut a terme i es duran en un futur a la nostra costa, per tal de protegir i afegir valor al litoral calero. Aquest projecte ambiciós compta amb cinquanta actuacions.

Aquest Pla, fet per la Fundació Territori i Paisatge de Caixa Catalunya, ja s'està duent a terme. Les zones on ja s'han realitzat les accions de millora són l'Estany Tort, Xelín, Cala Vidre, Calaforn, el passeig entre aquestes dues platges, i el recent inaugurat entorn paisatgístic del Castell de Sant Jordi. Les millores han consistit en l'adequació dels accessos a les platges, incorporació de zones d'aparcament i esbarjo, col·locació de rentapeus, s'han refet marges de pedra seca, entre d'altres actuacions. Des del consistori s'ha posat èmfasi en la utilització de materials que s'integrin al paisatge per tal que es pugui gaudir de l'entorn sense ser agressius amb el Medi Ambient.

Les properes actuacions es realitzaran a la Punta de Bon Capó, on es crearà un parc botànic mediterrani, la renaturalització del port i platja de l'Estany, la desurbanització i recuperació de l'entorn natural de Port Olivet i la millora en accés i seguretat del camí de ronda i GR-92, del tram sud de la costa de l'Ametlla que va des de la Caleta a l'Àliga.

Xavier Llambrich Bono, regidor de Mediambient va fer una valoració positiva de la inauguració. "Estem molt contents perquè, per fi, hem pogut donar a conèixer tota la feina feta que s'ha dut a terme, on tothom hem treballat des de l'alcalde a tots els tècnics. Estem molts satisfets de poder presentar aquest Pla de Gestió del Litoral amb projectes que ja s'han iniciat i altres que ja són una realitat", va explicar Llambrich Bono

L'exposició romandrà oberta al públic durant un període llarg de temps per tal que tothom la pugui visitar.


respostes a "Èxit d'assistència a la inauguració de l'exposi..."

Joan Joan
23 . Mar, 2010 a les 11:59

Si només obre pel matí, de dilluns a divendres, quan la podrem visitar els/les que treballem??

xbono xbono
25 . Mar, 2010 a les 12:47

@Joan: Salut Joan, gràcies per l'interès i pel comentari. Estem estudiant la forma de poder obrir els dissabtes, espero poder donar la notícia en pocs dies.
Xavi Llambrich

Joan Joan
25 . Mar, 2010 a les 13:31

Gràcies per atendre'm! És cert que m'interessa l'exposició, però tampoc voldria molestar a ningú.. Tan de bo es trobi una sol·lució adient per tothom. Gràcies!

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,29 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 224
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007