Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comença el període de caça menor amb la millor població de conill dels darrers deu anys

07 . Oct, 2016 a les 13:17
per gfigueres a La notícia del dia
1231 reproduccions
Aquest diumenge comença la temporada de caça menor, de conill, perdiu i tord; i a més, des d'inicis de setembre també està en marxa la caça major, és a dir, el període per caçar porc senglar. Un període que s'allargarà, per als socis de la Societat de Caça La Cala, fins als primers dies del mes de febrer en la caça menor, i fins al març en la caça major. Les previsions apunten que aquesta serà la millor temporada dels darrers 10 anys pel que fa al conill, mentre que s'espera una altra temporada negativa de la perdiu, molt perjudicada pels depredadors.

«La població de perdiu ja fa temps que va en declivi. Hi ha molts factors que afecten la seva capacitat de desenvolupament» subratlla el president de la Societat de Caça La Cala, Albert Bouzas, que assegura que la pressió dels caçadors «és mínima» i apunta factors com pesticides, herbicides, animals domèstics «ensalvatgits» o l'increment del seglar com els motius que fan disminuir la captura de perdius. Respecte al conill, tot i ser un any de sequera, «s'ha pogut reproduir bé i tenim una molt bona densitat de conill». En relació al tord, fins a finals de novembre es podrà caçar en les àrees privades de caça des de punt fix.


respostes a "Comença el període de caça menor amb la millor ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,04 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 123
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007