Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar es prepara per viure el Tots Sants

28 . Oct, 2016 a les 12:34
per gfigueres a La notícia del dia
1630 reproduccions
Castanyes, moniatos, panellets, flors i alguna carabassa, seran els protagonistes d'aquesta festa tradicional. Tant les floristeries com els forns i pastisseries locals esperen mantenir la línia de creixement en vendes de l'any passat.

Durant aquests dies, també s'estan venent castanyes pels carrers de la població. El Centre Ocupacional ho farà aquest divendres, de 9 a 13 h, a la plaça Catalunya; i els alumnes de l'Institut Candelera ho faran des de divendres fins dilluns, de 17.30 a 21 h a la plaça Nova, plaça Catalunya, plaça de l'Olivera i els Quatre Cantons.

 El cementeri municipal obrirà portes durant tot el llarg cap de setmana, de 9 a 18 h perquè els caleros puguin visitaran els seus difunts per arranjar la tomba i ornar-la amb flors. La Parròquia de l'Ametlla de Mar també ha programat diferents misses on destaca la que se celebrarà dimarts 1, dia de Tots Sants, al cementeri a les 16 h.

La part més lúdica d'aquests dies es viurà dissabte a la tarda, per tercer any consecutiu, amb el passatge del terror del Racó dels Joves. Com a novetat, les portes de la Sala SCER s'obriran en dos torns, el de tarda de 16 a 19 h i el de nit de 21 a 24 h, orientat a partir de 10 anys, i s'omplirà dels personatges més terrorífics. Les entrades anticipades es venen a la regidoria de Festes per 3 €, i a taquilla serà a 4 €. El Racó oferirà també una tarda de tallers i activitats lúdiques a la plaça Nova pels més menuts.

I dilluns 31 a la nit, el Poliesportiu Municipal Galetet s'omplirà amb la Festa Halloween amb la música dels DJs Guillermo Argentó & Dani JR.


respostes a "L'Ametlla de Mar es prepara per viure el Tots S..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,92 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 13
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007