Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Tots Sants a l'Ametlla de Mar

30 . Oct, 2015 a les 13:59
per drodriguez a La notícia del dia
1761 reproduccions
Les flors i els panellets són protagonistes d'aquests dies de festes. Les floristeries locals esperen mantenir la línia de creixement en vendes de l'any passat. Cada persona es gasta de mitjana uns 50 € en flors. El clavell és el més demanat, juntament amb la rosa, el gladiol i els lliris.

Respecte als dolços, tot i que són molts els caleros i caleres que els fan a casa, des dels forns i pastisseries esperen mantenir el bon nivell de vendes de l'any passat. De mitjana, la despesa és d'uns 20 a 25 € per consumidor. El rei dels panellets és el de pinyons, però també se n'ofereixen de xocolata, d'ametlla, de cirera, de coco o de llimona. Fins i tot, les pastisseries més creatives elaboren panellets de massapà amb diferents formes.

Tots Sants és dia de recordar els difunts

Aquests dies, molts seran els que visitaran els seus difunts per arranjar la tomba i ornar-la amb flors. El cementeri municipal obrirà portes durant tot el cap de setmana, de 9.00 h del matí a 18.00 h de la tarda. La Parròquia de la Purificació de Maria de l'Ametlla de Mar també ha programat diferents eucaristies per aquests dies. Diumenge 1 de novembre, Dia de Tots Sants, se celebrarà una missa al cementeri a les 16.00 h. I dilluns 2, es farà el rosari i la missa dels difunts, per celebrar el Dia de les Ànimes, a les 18.00 h a l'Església.

Els productes tradicionals als carrers de La Cala

Sense dubte, la tradicional festa popular catalana també tindrà presència al municipi. Durant aquest cap de setmana s'ubicaran diferents parades per comprar castanyes i moniatos. El Centre Ocupacional de l'Ametlla de Mar s'ha instal·lat aquest divendres, des de les 9.00 h fins a les 13.00 h, a la parada de Plaça Catalunya. Els alumnes de quart d'ESO de l'Institut Mare de Déu de la Candelera ho faran fins diumenge a la tarda, de 17.00 h a 21.00 h, en quatre punts: els Quatre Cantons, Plaça Catalunya, plaça de l'Olivera i Plaça Nova.

Propostes per celebrar la Castanyada per petits i grans

Des d'experiments científics, passant pels fantasmes i amb un final de festa. Diferents propostes estan preparades per aquest cap de setmana per celebrar, d'una forma lúdica, la castanyada. Aquest divendres, Plàncton ha organitzat un taller gratuït al Parc del Bon Repòs, de 17.00 h a 19.00 h. El Castaciència permetrà que els més petits puguin experimentar amb la ciència relacionada amb aquesta festivitat.

El Racó dels Joves ha tornat a organitzar, per segon any consecutiu, el Passatge del Terror a la Sala de la Societat. Serà dissabte, a partir de les 17.00 h i fins a les 21.00 h, i té un cost de 3 € amb l'entrada anticipada i 4 € a taquilla. Són els més de 70 joves que formen l'entitat, qui munten i decoren l'espai amb una ambientació terrorífica. Conviden als assistents a anar-hi disfressats i demanen que els menors de 6 anys vagin acompanyats d'un adult. Paral·lelament, oferiran tallers i sorpreses a la Plaça Nova.

Per posar punt final a les activitats festives, la Regidoria de Festes ha organitzat conjuntament amb el Pub Irus i la Discoteca Blau, la Festa de Halloween al Poliesportiu Municipal Galetet. Ferran Lapuerta, Dani JR i Guillermo Argentó seran els encarregats d'oferir una sessió amb tots els èxits musicals i temes de remember. L'entrada anticipada és de 8 € i a taquilla de 10 €€, ambdues amb consumició. L'edat mínima és de 16 anys.


respostes a "Tots Sants a l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,20 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 145
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007